درخشش در کره جنوبی؛ تکواندوکاران افغانستان با ۱۴ مدال بازگشتند

شمار زیادی از ورزشکاران به‌دلیل وضعیت دشوار «اقتصادی» قادر نیستند در مسابقات بین‌المللی شرکت کنند

تکواندوکاران افغان در فرودگاه کابل پس از کسب مدال از رقابت‌های جهانی کره جنوبی-Twitter/@GDPES_Afg

ورزشکاران تیم ملی تکواندوی افغانستان پس از شرکت در سه مسابقه بین‌المللی در کره جنوبی و کسب ۱۴ مدال روز سه‌شنبه، ۳۱ مرداد به کابل برگشتند.  

اتل مشوانی، سخنگوی کمیته ملی المپیک زیر نظر طالبان گفت در رقابت تکواندو جام «کیم اونیونگ» با حضور ورزشکاران ۳۰ کشور در شهر «موجوی» کره جنوبی، شش تکواندوکار، دو مدال نقره و چهار مدال برنز کسب کردند.  

او گفت که در این رقابت‌ها، محسن رضایی در وزن ۵۸ کیلوگرام، اشرف شکران در وزن ۸۷ کیلوگرام مدال نقره، رامین امینی در وزن ۵۴ کیلوگرام ، حکمت‌الله زین در وزن ۶۸ کیلوگرام ، رامش حسینی در وزن۸۰ کیلوگرام و علی اکبر امیری در وزن ۸۷ کیلوگرام به مدال برنز کسب کردند. 

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

در بیانیه کمیته ملی المپیک زیر نظر طالبان آمده است که در مسابقات «اوپن چون چان» کره جنوبی با حضور ورزشکاران از ۶۰ کشور، علی اکبر امیری، ورزشکار اهل افغانستان توانست در وزن مثبت ۸۷ کیلوگرام به مدال طلا دست پیدا کند.  

در این بیانیه ذکر شده است: «در کنار این مسابقات، تکواندوکاران افغانستان در فستیوال بین‌المللی تکواندو در گانگوون کره جنوبی شرکت کردند و محسن رضایی در وزن ۵۸ کیلوگرام مدال طلا، بیژن صدرزاده در وزن ۶۳ کیلو گرام مدال نقره، حکمت‌الله زین در وزن ۶۸ کیلوگرام مدال برنز، امید سهاک در وزن ۸۰ کیلو گرام مدال برنز، رامش حسینی در وزن ۸۰ کیلوگرام مدال بزنز و نیز دررقابت تیمی دو نفره باز هم محسن رضایی و امید سهاک مدال برنز را به‌دست آوردند.» 

کمیته ملی المپیک زیر نظر طالبان ادعا کرده است که از پیروزی این مدال‌آواران تکواندو از رقابت‌های کره جنوبی در «مراسم ویژه» قدردانی خواهد شد.  

ورزشکاران افغانستان با کمترین امکانات تمرین می‌کنند و بسیاری از این ورزشکاران از بودجه شخصی هزینه تمرین و سفر را تامین می‌کنند. شمار زیادی از ورزشکاران به‌دلیل وضعیت دشوار «اقتصادی» قادر نیستند در مسابقات بین‌المللی شرکت کنند.  

طی دو دهه اخیر، بخش ورزش در افغانستان از کمترین توجه برخوردار بوده است و بیشترین بودجه حکومتداری در دوران نظام جمهوریت در بخش‌‌های امنیتی، استخباراتی و دفاعی صرف می‌شد. بیش از دو سال می‌شود که طالبان در افغانستان حاکم‌اند و در این مدت هم بخش ورزش از کمترین توجه برخوردار بوده است.

بیشتر از ورزش